20 September 2011

Apesal Bagi Banyak Sangat Trafik ?

Salam, 


Tengok tajuk macam ayat tanya. Tapi tidak. Sebenarnya, itu fakta. Iya fakta! 


Apesal.Com adalah satu laman web yang terbukti berkesan dalam menyumbangkan traffik ke blog awak walaupun awak tak bukak blog selama seminggu. Haha. Saya cakap berdasarkan pengalaman tau. Contohnya, raya haritu langsung tak peduli kat blog tapi traffik tetap maintain.


Blogwalking itu penting, tapi kita blogger ni paham paham jelah kan. Mana ada masa nak berjalan selalu. Banyak komitmen lain lebih penting kan? Penyelesaiannya, daftarkan blog awak di Apesal.Com ! Kalau tak, rugi oii...


Tentang Apesal.Com...
@ Boleh menjana traffik capai seribu sehari.
@ Entry mestilah tidak bercorak peribadi ehem ehem.
@ Hanya boleh submit dua entry dalam masa sehari, banyak dah tu.
@ Perlu memasang widget Apesal.Com di blog awak, di tempat strategik.
@ Pilih gambar yang menarik semasa submit entry kamu, nanti ramai tertarik untuk klik.
@ Hasilnya berbaloi-baloi!


Macamana caranya...
@ Masuk link Apesal.Com.
@ Daftar sebagai ahli baru.
@ Tunggu sehari untuk pihak admin luluskan penyertaan awak.
@ Cek inbox email awak keesokkan harinya. Dia akan umumkan penyertaan awak
@ Hafal username dan password yang diberi.
@ Mula submit entry anda yang menarik!





Faham tak ni? Kalau tak faham meh la saya bagi link berkaitan. Banyak sangat tips yang boleh awak semua apply kat blog terchenta korang. 


Antara link berkaitan..
3 Sebab Kenapa Anda Tidak Menerima Traffik Dari Kami
5 Sebab Kenapa Post Anda Lambat "Approve" di Apesal.com
Apesal.com Tiada Kena Mengena Langsung Dengan GengCyber
@ Belajar tentang Onpage dan offpage SEO

@ Ruangan Support Apesal diwujudkan
Tutorial Meletakkan Gambar Di Apesal.com
@ Tips Untuk Tingkatkan Kualiti Post
Kami Akan Memperketatkan Syarat Untuk Menghantar Post Blog di Apesal.com
Exchange Ratio Bawah 100% Mendapat Keistimewaan
Perhatian Kepada blog yang exchange ratio hampir mencecah 300%
Tips Untuk Memasang Widget Apesal.com


 Disebabkan malas nak tulis lebar-leber, saya tepek je gambar ni. Apesal.Com selalu contribute referring site tertinggi.

Diingatkan sekali lagi, entry yang hits bukan entry peribadi tau...so pelbagaikan jenis penulisan.


Traffik 1000 sehari bukan lah dapat hari-hari kalau kita malas. Tapi akan selalu tercapai kalau kita usaha sungguh-sungguh. Mereka suke penulisan yang fresh dan original. Tak pun kalau kita kreatif guna gambar menarik. Tajuk pun memainkan peranan.


Dah dah dah...banyak sangat dah tu. Kalau masih tak paham juga, boleh tanya direct je ke admin@apesal.com Selamat mendaftar! Itupun kalau blogger biasa macam saya ni nak merasa traffik 1000 sehari. Adios amigos!



XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

12 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

wahh best jugak tu. nak masuk jugak la! 1st time tau. hehe

NOOR FATIN berkata...

apsal xleh buka link tu? waa

Cik tikah berkata...

nape kita x blh guna username n password yg kita reka?

Paris Lipton berkata...

dh buat bru2 ni, nk hapal pasword xtahan~

farhan berkata...

apesal memang bgus..leh menjana byk trafik secara langsung..penah dpt 50-60 trafik..tapi betul ke boleh smpai 1000 sehari.nak dpt 100 pun payah..

FaKArePa!n berkata...

saya pon mmg pngguna setia Apesal

Chempaka Sari berkata...

Noor Fatin : Semala APesal.com tengah buat kerja2 upgarade. Serve down sekeja. Sabar eh.... cuba lagi.

Farhan: EH iya ke 100 pun payah? Pelik jugak. Mungkin kamu tak letak widget apesal.com kat tempat strategik kot.

Paris : Save password kat mana-mana. MAsa nak log in tu click "remember me". PAsni tak yah tulis password dah.

Cik tikah : Kamu boleh ubah sendiri lepas tu.

naim berkata...

Bagus.. APESAL hebat.. :-)

feyus berkata...

Yap, ini salah satu cara untuk tingkatkan trafik anda.:)
Harimau lawan Ultramin

Namee Roslan berkata...

azza, kalau sehari dia boleh sumbang traffic bpe banyak eh?

El-Janna berkata...

wah nak try jugak la^^

Syazwan Che Deraman berkata...

saya singgah dari apesal!
apesal hebat.
saya pun gunakan apesal sekarang.

apesal weh?