21 Mac 2011

Tip Aduan Broadband Maxis Yang Lembab

Salam, 












Awak pernah rasa tertipu oleh maxis?


Maxis begitu lembap?

Awak nak komplen tapi tak tahu macam mana?

Senang saja, ikut contoh yg saya berikan:







Mula-mula awak hantar komplen awak melalui email.

INGAT,melalui email. 


Selepas itu awak hantarkan pada Maxis. 


Dan jangan lupa perkara yang terpenting!

Email tu anda cc kan kt eaduan@kpdnhep.gov.my.
Confirm selepas awak hantar email,

dalam masa 24jam mesti diorang call awak balik.

So dengan ini awak tak payah bazir duit nak call diorang.

Terbukti berkesan,

cara ini juga anda boleh buat untuk syarikat yang lain

Yang mana awak rasa nak komplen  tu.

Contoh macam Astro dan Aeon Credit.......





Good Luck =)





XOXO, Chempaka Sari








 ________________________________________
Jika suka jom LIKE

2 ulasan:

bUDaK nAKaL@pHiQUe berkata...

kompem dorang dah gelabah gile...hohoho

Chempaka Sari berkata...

hehe tau tak apa....
geram je kengkarang..

depa suka cakap berbelit.