21 Mac 2011

Miera Liyana Taktik Cemerlang Semakin Terkenal









~Salam semua~


Aku bukan nak puji si Mira Liyana ni since semua orang kutuk-kutuk dia.
Tapi nak cakap hal positif je yang dia dapat sebab seksi ni.
Walaupun tindakan dia agak cemerlang untuk menempah neraka.
Memang la dia patut kene kutuk pun tapi, 
Tapi kalau dia taubat InsyaAllah masuk SYURGA.



Aku bukan Tuhan tentukan Syurga Neraka orang lain.
Tapi ingat Allah dah kata tutup aurat.
Bukak aurat jadi dosa.
Kalau dosa Allah campak masuk neraka.
Mengumpat pun dosa kan, kan?
Aku la tu mengumpat Miera Liyana.
Hehe



Kepala dia ni bijak weh!
Sekarang aku nak cakap apa yang orang lain tak cakap lagi.
Serius sekarang satu Malaysia dah kenal dia.
Dulu sapa kenal dia? Kalau Fatin Liyana kenallah.
Dia ni berlakon pun drama picisan je.
Watak kawin dengan Nabil Mentor hehehe.




MIERA LIYANA TERKENAL SANGAT SEKARANG
Tindakan bodoh eh berani dia tu buat dia terkenal okay.
Semua blogger nak sebut pasal dia.
Semua blogger nak tepek gambar dia.
Semua nak google nama Miera Liyana.




Dalam hati "seksi ke seksa ke yang penting i lebih terkenal dari Dafi"


Betul tak saya cakap dia makin terkenal sekarang?
Tak de, aku cuba nak cakap in positive way je.
Jangan la ingat saya nak kutuk dia je pulak. 
Tak tak tak!




Manusia memang suka tengok benda buruk je dari baik.
So kalau buat benda yang buruk memang cepat terkenal.
Tak caya? Cuba baca ni.


***Tolong LIKE kat sini
**Then tolong LIKE kat sini
*LIKE jangan tak LIKE hehe


XOXO, Chempaka Sari








 ________________________________________

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kalau salah orang bukan main lagi, kalau salah sendiri tak pernah nak perasan. dosa dan pahala terletak ditangan Tuhan yang maha Esa, kalau aurat tertutup sekali pun tapi didalam busuk takde guna jugak, yang penting nawaitu dan keiklasan..jangan asyik mengata orang diri sendiri dilupakan..kerana mulut badan binasa...ingat tu! jangan asyik mengaibkan diri orang..semua manusia tak sempurna...

Chempaka Sari berkata...

tapi kenapa awak search nama "miera liyana gambar seksi" kat ggogle ye? nak tau pasal apa? nak tgk gambar dia kan? huhu



Kan saya da cakap saya nak cakap in positif way je. Ce bace betul2.

Chempaka Sari berkata...

Point saya ttg kata2 awak ni:

1. tutup aurat wajib
2. Berniat ikhlas pun dapat pahala
3. Niat tak menghalalkan cara
4. Siapa mengaibkan sapa? dia yang mengaibkan diri sendiri huhu
5.dosa pahala Tuhan yang tentukan, dan Dia dah bgtau siap2 kat dalam Quran.
6. Tak mengata dia pun cume nak cakap die dah popular sekarang.