03 Mac 2011

Happy Sebab Cik Neelofa PM Aku

Salam, 

Hik Hik malu r camni, malu r camni... tapi just nak share je dengan kengkawan betapa diri ini dihargai. Jangan lah anggap aku perasan, capap dan gipang okay. Cik Neelofa pemenang Dewi Remaja tu PM aku pagi ni. Yelah walau kat FB je pun tapi korang ada? Ada? haha..

Cantik kan?


Walaupun seketul tak apalah, still nak share jugak

XOXO,Azza Azman.
______________________________

4 ulasan:

M.Z's Site berkata...

tak kenal neelofa ni..hehe :P

Adiermi O'mida berkata...

cantik bangat die nih

Lilynn Sazlin berkata...

konfem ke tu bukan neelofa fake?

meyaa meyoo berkata...

neelofa betul ke fake weh ?