02 Jun 2011

Janganlah Menghukum Adik Ni Lagi

Salam, 


Sedih sedih sedih. Sedih ada adik adik kita yang baru nak mengenal dunia telah tersasar jauh. Dalam dunia fantasinya sendiri. Dah tu bila dalam dunia fantasi, benda yang salah pun dianggap betul. Meh saya quot kata kata seorang gadis 14 tahun yang mendawa dirinya tak ada dara lagi.


"ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAENpuas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thank you :)"


Saya doakan awak menyesal tau. Allah terima taubat hambanya kalau kita bersungguh sungguh. Kalau bukan salah awak pun mungkin terpaksa dipaksa, erm tak perlu kot mention "aku pernah main" macam tu. Hik hik malu awak. Apatah lagi family awak. Isk isk isk. Maaf tau cerita pasal awak.


Ololololo hensemnya... tak de sape nak amik u eh.
Meh i amik gambar pakwe u hehehe.
(sekadar gambar hiasan)

Mak uihhh cantiknya. U are such a beautiful girl.
So i do hate u coz u're beautiful!
(sekadar gambar hiasan)



Gambar ni tak de kena mengena ye. Saje buat hiasan. Saya memeng suka gadis gadis urban macamni. Diorang seksi, speaking, set rambut, shopping dan clubbing. Suka tengok ragam diorang. Saya nak buat jangan mimpilah  saya huhu.



Sapa nak juling mata g lah baca blog dia kat SINI. Hey gadis say thanks to Chemp sebab tolong popularkan awak. Nak perhatian? Terimalah...awak suka tak suka tak? Hehe. Ape ape pun nasib gadis ni pun bukan kehendak dia. Takdir lah yang menentukan segalanya. Marilah kita doakan semoga takdir yang lebih baik menanti dia. Ameen..

Firman Allah (bermaksud); "Dan sesiapa yang bertaubat serta beramal soleh, maka sesungguhnya (dengan itu) ia bertaubat kepada Tuhannya dengan sebenar-benar taubat" (Surah al-Furqan, ayat 71).


XOXO, Chempaka Sari 
Jika Suka Sila LIKE

15 ulasan:

cik zaza berkata...

awak perlu tengok page yg br ditubuhkan kt fb. ada gmbr print screen yg mengatakan beliau dirogol oleh ex beliau danorg tersebut lg 2bulan nk kena hukum gantung sampai mati.err..nk tnya kalau kesalahan merogol kena gantung smpai mati ke?

kotak bulat berkata...

emm.. famous tol dia ni.. satu entry da leh wt semua kenal dia..
satu ari t..dy msti mnyesal..

Chempaka Sari berkata...

oh yeke? senang je nk popular kan?

Ratu Tak Cantik berkata...

itu laa..ratu pun baru perasan..kita ad apoint yg sama..xde dara tapi ada maruah diri..huhu

Chempaka Sari berkata...

tapi tulah dia kenapa nak umum kat semua orang....

nohoho =) berkata...

14 taun? kesian mak bapak budak ni

Alice in w0nderland berkata...

act,dia da malu sebab terpost entry tuh kot..so konon nk cover kata la di rogol...
agaknye..
giler la bdk ni hr ni bole dikatakan blog yg i ikut sume citer tentang dia jer...
adeh...

░♥si lampu neon♥░ berkata...

kalau nak jujur pun tak bertempat dan cara itu salah

Jay berkata...

hahaha..apelah ekau adik oi....kembalilah kepangkal jalan...mmg jalan menuju ke neraka mmg senang dan best kan..hehehe,,bertaubatlah sebelum ajal menjemput...Budak ni berani cakap dia takde dara..Lepas ni ntah lelaki pulak cakap dia takde teruna..hahahaha..dunia2...cetek ilmu beginilah jadinya...

Cik Puan Izan❤ berkata...

terkejut sungguh baca kisah2 zaman anak remaja sekarang...semoga dijauhkan dari anak cucu kita...

KAMIHIDUP berkata...

kadang-kadang naik pening tengok gelagat anak muda sekarang yang dah macam tiada agama.

iedaurora berkata...

hopefuly die sedar & ade yang bimbing die ke arah yang lebih baik!

Belbel berkata...

Jujur sangat la budak ni. adoii. bikn hot semesia je. yg bukan blogger pon tau kes bdk ni...........

Belbel berkata...

Jujur sangat la budak ni. adoii. bikn hot semesia je. yg bukan blogger pon tau kes bdk ni...........

Cikgu Suraya berkata...

betul ke yg dia dirogol?
nmpk ddr cara dia tulis entry, (dah baca sume), dia jnis ske tukar bf n sngt sosial....hurmmmenth la....xbrani nk judge