16 Jun 2011

Blog Chempaka Sari di Hacked!

<<<Injecting>>>
 |||||||||||||||||||||||||||||||||||||97%
Not Secure
Password Too Easy
Don't worry, all data are safe
H4cK3D By Anonymous
Thanks to D3nY Cr3wZ
 email: myanonymous.my@gmail.com
contact us if you want back this blog.-Anonymous-
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villian by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengence; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous.  Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it is my very good honor to meet you and you may call me V.


We are Anonymous
We do not forget.
We do not forgive.
We are legion.
Expect us
 


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Salam, 


Dah abis baca dah? Hah, inilah contoh post yang Hackers Anonymous tu buatkan kalau dia dah hack seseorang tu. Macam orang minyak, bila dia dah ceroboh perempuan tu, dia pergi tanda X besar besar kat badan perempuan tu. X tu tanda orang minyak. Tapi kalau ada tulis ANONYMOUS besar-besar, tu tanda blog awak sudah diHACKED! Hati-hati. Tukar password dengan lebih susah dan delete temporary file and cookies. Jangan tanya saya macam mana nak buat. Makan cookies famous amous retilah hehe.




XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

25 ulasan:

Ninie Dora berkata...

iissshhh wat trkejut je..
ingatkan cempaka punya blog kene hack laa td...
rmai plak blog kene hack skrg ni..

a pis of art berkata...

haha.. die tande V kat badan org tu..=P

Mr AA berkata...

sejak laman web gov kena ceroboh ni,hope pihak SKM buat sesuatu untuk mhalang penjahanam ni ganggu semua bloggers.. huhu

a pis of art berkata...

cube tepon bombe.=p

Chempaka Sari berkata...

jom nyanyi...bomba bomba datang berluba...

a pis of art berkata...

hehe..

M Fizan berkata...

hoho..jahat lar semua hackers nie~

Jay berkata...

fuhhhh....ingat blog aza dh kene hack..mmg jahat betul org minyak ni eks..dia berani men****l blog org...hehehehe

Cik Ezy berkata...

erk..
saspen je..
huhu

O'gosh berkata...

takutnya...nape la diorang ni jahat sangat...

KAMIHIDUP berkata...

berhati-hati.

adikacu berkata...

bahaya betul.

adikacu berkata...

apa pun terima kasih kerana sudi follow blog saya.

http://teratak5.blogspot.com/2011/06/selamat-datang-chempaka-sari.html

miss inna berkata...

takutnya dgn ANONYMOUS nie..website krajaan byk da kena hacked...nasib bek la blogspot nie bukan under krajaan..masih selamat lg..^^

chemay berkata...

saspen dah tadi
takuttt

lalink7 berkata...

uish..Nauzubillah..jangan la ada yang dengki dengan sy..thanks singgah di blog sy..blog kamu pun cantek jugak.. =)

Nurnajwa berkata...

Eeeeee, seramnyeeee. Hahaha, rsau je blog kita kne --'

Cik Amy berkata...

hackers tu tak jahat...they just enjor to exploring the codes..its nice la...



lgpun dorg just give a warning for gov...

Cik Amy berkata...

*enjoy

safwanmahzin berkata...

hoho.....bako je diee..hehe teringin nak jadi yang ke 500 tapi xpelaa..

singgah sini kalau ada masa..=)

http://thelazy-ism.blogspot.com/

ecah mashuri berkata...

ishhh.ingtkan blog kamu kena gak tadi.ramai yg kena hack.huishh..hacker ni xde keje gamaknya.

Chegu Zubir berkata...

c.z tunaikan janji 55555..klik http://zubir5588.blogspot.com/2011/06/55555-milik-chempaka-sari.html

frin berkata...

dpt duit eh hack hack nie? singgah beri komen . hee :)

░♥si lampu neon♥░ berkata...

macam menyeramkan jer wehh

Zed berkata...

Hacker x jht la....i do respect them. Coz they have such a talent that most people don't have it. Igt sng ke nk blaja hack ni. 2 thn prnh blaja ilmu hack ni...tp smpai skng x reti2 lg. haha....