27 Jun 2011

Kenapa Fatin Liyana eh Fatin Suhana Tak Masuk List?

23 ulasan:

HaFizaH aYu berkata...

suker dia tp tulah rmai blogger xknal dia sangat..agpon suka part puisi dia yg jiwang2 tu

Jay berkata...

Jay pun baru kenal bila azza buat entri ni...nak terjah blog beliau lah..he :)

M Fizan berkata...

ada kot yang tak reti menilai kecantikan lagi..hihi..ramai lagi yang cantik tapi tak terkenal...tu jer masalah

sukasuki berkata...

dia memang lawa.pandai.baik.soft spoken.down to earth..(banyak puji ni)hehe...my junior masa diploma dlu..dan 1 sekolah dengan adik sy..

gadisworld berkata...

salam dik..akak dari dulu lagi nak tanya..sapa sebenarnya kedua2 Fatin ni? sbb akak nengok mcm fatin ni femes jer tapi ahkak tak kenal..he..he..

iedaurora berkata...

lovely gurl! in my bloglist now...

::SimpleGirlOfMe:: berkata...

i like her so much.. she is my junior too..huhu.. she is so shuweeet gitu..dah lama follow her..weeeee:)

fatinsuhana berkata...

salam ;)

alahai.. segan la tgk entry ni. segan tp sambil tu tersengih. tehee. ;p thank you for those sweet words. appreciate that a lot! :')

O'gosh berkata...

mmg comel..ingatkan dia mmg popular...sebab dah lama gak folo dia..

KAMIHIDUP berkata...

mungkin dia tak nak tampilkan diri kot.

Chempaka Sari berkata...

heheh fatin suhana pun komen... hmm thanks semua yang bagi feedback. kengkadang kalau tak de mood nak blogwalking, saya suka "stalk" awek awek cun ni. Lebih2 lagi yang menutup aurat. Suka sgt. boleh jadi inspirasi lagi pun mereka ni pandai pandai belaka.

deeya berkata...

dia kalau ta mekap pun cantek ^__^

Chempaka Sari berkata...

kan...cantik kan...

Areliff berkata...

Gurlp sape fatin suhana? :)

Nzyrahun berkata...

suka tengok video dia,cara2 pakai makeup semua hehehe

slumberdek berkata...

wah cun yer cewek2 disini kapn don mau kenal dengan aku,,,,, wah tiba cakap indon

nuriz berkata...

dia memang cun habiss cam artis

msredcheesecake berkata...

Cik cempaka sari...

Cute lar cik fatin suhana tu...geram tengok...heee

izz zara berkata...

aw xpe, ramai xknal dia ni. suka tgok muka dia cntik sgt! kt dara.com tu mmg slalu muka dia la ;)

Enuni Hanim berkata...

Hye! Tumpang lalu jap ye. Nk promote this blog, http://hijab-intrend.blogspot.com/

Kat sini ada shawls yg cntik and gojes. Latest is, custom made shawls yg kami sdiri reka. Sgt cntik! kalau free, jom terjah okay? thanks!

Lilynn Sazlin berkata...

hihihihi. Lil pun baru kenal..:) tengs cik purple. :)

-atiQah- berkata...

ahad lepas fatin suhana ni masuk dalam berita mingguan malaysia. terus tringat entri blog cik chemp pernah buat entri pasal dia. :)

BLADE EDGE berkata...

xleh jugak salahkn saper2.. maybe ada yg terlepas pandang...