22 Jun 2011

#3 Wordless Wednesday : Beautiful Moment Tapi Sedih Hari Ini

Salam, 


Tak ada mood nak menulis, tak ada selera nak makan, buat kerja semua tak kena sebab baca BERITA INI. Doakan mangsa ditempatkan orang orang beriman, even dia bukan Islam nak jugak doa. Sedih.... T_T


XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

8 ulasan:

ArulchelseA berkata...

memang beutifull pun ni..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ berkata...

sweet memory eyh?

Cik Ezy berkata...

wah!

pRiNCe berkata...

"datang serbu blog ni...:) kalau prince nak bag rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Chempaka Sari berkata...

InsyaAllah....

KAMIHIDUP berkata...

:)

izz zara berkata...

link yg awk ltk tu, sy cuma tgok gmbr je, then bca sikit2. xsanggup nk baca. takut... sedih sy tgok

Chempaka Sari berkata...

Sedihkan...izz zara...