13 Jun 2011

Dari Semua Follower, Saya Dapat Follow Balik Separuh Sahaja

Salam, 




Dari ramai ramai yang folow blog saya, saya tak dapat nak follow balik awak semua. Ni semua bukan salah saya yang berlagak atau sombong tapi.. tapi.. tapi... ini semua salah awak jugak. Malas sangat nak cakap banyak kali benda benda yang sedih ni. Hari ni nak rasa gembira je sbb dapat BE dari Encik Nuffnang. Kalau nak tau sebab apa saya tak dapat follow awak, meh tengok kat SINI. Kasi faham betul betul.




Dah lupa kan hal itu sekejap. Jom kita cuci mata berwindow shopping. Bukan kat KLCC atau TIMES tapi kat laptop awak je. Hari ini ada promotion Full Body Slimming Massage yang harga asalnya RM752 (wow bapak mahal baik beli handphone) tapi sekarang hanya RM49 je. RM 49 je!

Dalam pakej RM49 tu bukan ada Full Body Slimming Massage je tapi disertakan sekali dengan yang ini:  
  • Full Body Slimming Massage (40 min) 
  • Relaxing Facial (60 min) 
  • Detox Hydrotherapy (30 min) 
  • Foot Soak (10 min) 
  • 6 Month Membership Worth RM488 at Lizkhan Beauty & Soul



Bertempat di Emperor Spa, Kota Damansara, ini bukan diskaun 10% 30% ke 50% tapi 93% OFF! Cepat beli voucher awak sekarang jugak dengan hanya rm49 dari 18 June 2011 - 18 September 2011 di SINI . Sampai sekarang masih ada 129 voucher yang belum dibeli. Eh banyak lagi lah benda benda menarik macam goodies hitu hini yang awak boleh dapat kalu beli voucher ni. For more details, boleh lah baca sendiri kat SINI okay. Tak larat nak terang panjang lebar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Hmm teringin nak pergi Spa kalau tak busy. 
Boleh dapat diskaun hebat MILK A DEAL
Pastu dapat body macam ni, hehehe.




XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

14 ulasan:

Jay berkata...

kalau Jay boleh ke mssage juga??hehehehe

Chempaka Sari berkata...

hehe boleh je kot...die tak kata pun perempuan je..

BroZooL berkata...

2la..kadang2 kita nak follow balik tak dapat sebab drg takletak link sendiri,karang kata sombong plak kan..huhu

Cik Rose Cute berkata...

Akak tak kisah follow ke tak janji ikhlas ...ya dik...hehehe

KAMIHIDUP berkata...

untunglah dapat BE. :)

Hans berkata...

syukur alhamdulillah dapat BE kan
:-)

Juvana Episod 8

Chempaka Sari berkata...

syukur alhamdulliah... tapi tulah tak la byk mana cuma surprise je.

Ninie Dora berkata...

eee bestnye dpt package & murah plak 2...
cempaka tolong booking 1 utk ninie..
heheheehhe :)

Chempaka Sari berkata...

hehe sign in je at milk a deal... tak susah pun hehe.

Syed Riduwan Al-Edrus berkata...

Nice and Cool Blog
Follow my blog back at outsyedtheboxes.blogspot.com
TQ

Syed Riduwan Al-Edrus berkata...

Nice and Cool Blog
Follow my blog back at outsyedtheboxes.blogspot.com
TQ

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...


dpt follow blk sebhgn jer pun xper..buat yg terbaik..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Bigdaddyz berkata...

nak body mcm tu kena rajin bersenam ...heeeee

a pis of art berkata...

yg bagi gemuk punye ade x?