11 Jun 2011

Tolong Pilih Yang Mana Satu Please..



Salam,


Bulan lepas ada sorang budak ni, muda je lagi budak yang AMBOI-KECIK-LAGI-DAH-ADA-BLOG-YE. Dia mintak tolong sesiapa buatkan header untuk dia. Alah kacang je tu dik. Ha yelah kacang, buat tak lawa tak lawa memang lah kacang. Saya pulak blur bersetuju je walhal sibuk bukan main. Ni baru lah buat sebab dah nak muntah tengok project paper. Masalahnya sekarang, saya tak tau yang mana satu nak upload dalam blog dia. (budak Nudina demand ni siap suruh saya upload kan lagi, adik meh belanja akak rm100) Hehe..



Yang ini...?

Atau yang ini?

Er lagi satu yang ini...


Pastu komenlah apa yang lebih apa yang kurang. Nak puji ke kritik ke asalkan yang membina. Mana tau lepas ni boleh kembangkan lagi hobi ni time cuti semester. Huhu berangan. Kalau nak tengok yang lain lain pergi ke page HEADER di atas. Kalau nak tengok blog dia tengok sini http://dina-lalala.blogspot.com . Adik akak gurau je tau, well adik bukan budak demand tapi budak comel. Sekian, terima sayang.


XOXO, Chempaka Sari 
Jika Suka Sila LIKE

21 ulasan:

Hadi berkata...

kaler pink tu ok kot...

Chempaka Sari berkata...

baiklah..tq...

Cik Rose Cute berkata...

Akak suka yang atas tu...

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

2 2 cantik..! ..=)

Chempaka Sari berkata...

ala jawapan seri la pulak heheh. Kita tengok apa kata adik tu.

Sha. N. berkata...

Yang atas sekali cantik...hehehe

miss inna berkata...

inna suka yg 1st header tu..nice!

EiZaRaZiErYa berkata...

zie nk yg first 2...eh3...bkn2..
zie suke yg first header 2...
cantik comel..kau memang d bang2 bo0m..muahahaha... (adeh..ngarut pulak dy..kne g tdo ni..)

wink3 >_<

Dernier Jay berkata...

Jay ske yang pink uh! Santek dow. hehe. Great job.

X.a.n.a berkata...

yg 1st

Alkisah berkata...

yang 1st tu nak cute..

Dieyana Stailista berkata...

yg 1st tue lawa,,,nice

phee ungu berkata...

: y 1st terbaik . tapi semua cantek2 :')

Chempaka Sari berkata...

ouh ramai yang pilih first ek? tapi dah upload yang kedua tu. Okay nanti kita tanya adik NURDINA pulak die suka yg mana...

mizzCloudy berkata...

ye... cantik nye.. kalau kita yg bawah tu.. cantik.. hahahaha...

Chempaka Sari berkata...

awak first undi yang bawah sekali tau...

Hamba Ilahi berkata...

yang atas sekali nampak matang.

Chempaka Sari berkata...

Thanks hamba allah..

Cik Amy berkata...

vote yang 1st! :D

Chempaka Sari berkata...

tq amy...

Jalut berkata...

yang first cantik...kemas..