19 Jun 2011

Bila Chempaka Sari Tak Ada idea Nak Menulis

Bila Chempaka Sari Tak Ada idea Nak Menulis

Bila Chempaka Sari Tak Ada idea Nak Menulis by ChempakaSari featuring fringed shawls

Salam, Oh hari ni nak dating dengan TEHA ke Brem Mall berkaraoke. Lepas tu nak jalan-jalan sambil menenangkan fikiran di Taman Kota Metropolitan. Nak pakai apa ye supaya saya kelihatan lebih manis dari TEHA? Hmm iya saya akan memakai color color pastel & pale supaya kejantanan diri ini dapat disembunyikan. Jap jap, saya nak bajet macam nak jenjalan di Hyde Park, London pulak nak pakai macam ni kan haha!


Forever Unique sweetheart dress
£275 - vanmildert.com

Thakoon fitted cardigan
$224 - kirnazabete.com

Jane Norman summer pants
£45 - janenorman.co.uk

Wedge heel sandals
£4.99 - dressrail.com

Juicy Couture embroidered bag
$298 - couture.zappos.com

Burberry umbrella
$290 - stylebop.com

Lagray Crochet Butterfly Cardigan
$87 - maruione.jp






* Suka ENTRY ni. Best wa cakap lu...
** Geng blog puple mendapat sambutan pula, saya patut merancang dengan teliti haluan Geng Blog Purple mulai sekarang!




XOXO, Chempaka Sari.
Jika Minat Jom LIKE



9 ulasan:

Jo Qusary berkata...

Bila Chempaka Sari takde idea nak menulis da pun memain dgn fesyen pakaian...

Cik Amy berkata...

hehe tp de gak benda nak buat kan? :)

dlu suke wane2 mcni..

skunk nak tukar warne pd bright color :)

KAMIHIDUP berkata...

bila KAMI tak tahu nak komen apa, heee. :)

Rtp Farra Arisha berkata...

hmm nice mix and match :)

nuriz berkata...

gud idea :)

nuriz berkata...

gud idea :)

Chempaka Sari berkata...

hehhe..jom lah main sama2 kat laman web tu. best...

░♥si lampu neon♥░ berkata...

brem mall tu di kepong kan ? saya tak pernah dgr brem mall tau..

Chempaka Sari berkata...

aah baru... sama besar (haha mcm orang pula) dengan wanga walk. Sekarang sejak dah besar ni malas nk g mall popular mcm klcc ke mid ke, times ke, g yg dekat dgn neighborhood je. senang tak jam.