08 Jun 2011

Contest Blog Chempaka Sari Paling Senang Seantero Dunia

Salam,

Alang-alang post yang sepatutnya draft ini tersebar luas....(sepatutnya nak publish tahun depan genap setahun tulis blog) Meh saya edit biar sesuai dengan masa dan tempat. Saya tak layak lagi nak buat contest. Jom lah kita berangan je dulu.


Cik Chemp teringin nak buat contest tapi memang senang gile contest ni. Benda nak kene buat adalah siapa pengomen paling banyak dalam masa yang diberikan. Siapa dapat lawan Jay si pengomen tegar dapat hadiah power berserta rm50. Okay tak okay tak contest macam tu?


Tapi macam tak best je. Sape pulak nak komen tak blog tah pape ni. So plan kedua nak buat contest siapa pengomen nombor ke-10,000. Eh komen lagi. Yela inilah jalan singkat nak orang komen kat blog kita banyak-banyak. Nak buat entry bagus-bagus memang tak pandai plus tak layak. Sape menang Cik Chemp bagi borang meminang ke ape.


Err itu jelah nak cakap. Kesimpulanya tak buat pun contestnya. Takut la tak de orang nak join. Siapa lah chempaka sari ni. Nak komen mengomen di Geng Blogger pun tak layak. Saya cakap macam biasa je tapi dituduh lancang. Apa-apa jelah...cepat sangat touching.

Fikir jap nak buat kontest ape...

Ah makan lagi bagus 


Even taip 'Chempaka Sari' kat google pun keluar benda lain, isk isk isk...Okay lah bye bye.
Untuk Info lebih lanjut jom baca di http://www.gengblogger.com/thread.php?t=6074 . Ape lagi tekan jangan tak tekan.


XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Sila LIKE

10 ulasan:

Jay berkata...

contest yg camne ni cik chemp???hehehe...tekan like ke??

Chempaka Sari berkata...

ya Allah malunya kenap terpost ni. it should be draft la... ya Allah..

: husna : berkata...

heheh..cepat2..boleh husna join :)

cek chun berkata...

baru nak usya blog. dah glamer ker.. hehehe
layan jer la. bila lagi nak pemes beb :p

Sya Isya berkata...

hihi..samalah. Sya pun pernah juga, draft entri tertekan publish, kalau delete balik entri tu karang broken link lak, so terpaksa modified entri tu. Entri tentang contest juga ler.

Jay berkata...

Wah...nak buat contest lawan komen dgn Jay??hahaha....blog cik chemp ni ok apa...ada juga informasi yang boleh diterima untuk muhasabah diri..if org yang mengutuk or mencerca kerana kita berkata benar,mmg hati dia dah di selaputi khitaman dan kegelapan..Jay akan tetap menyokong blog yang baik dan dapat kita manfaatkan bersama..insyallah...

kyoshi_sousuke berkata...

singgah sini ,nk tgk2 post entry kt sini~~hehe

snOw sakura berkata...

buat je la cik chemp, mcm best je contest tu.. rsa2 x pnah jumpa lg contest cmni.. hehe.. =)

Chempaka Sari berkata...

seang kan contest ni? hmm malas la sebab malu. Nanti xde sape nk join...wuwuwuw

Hanis Azla berkata...

akak nak joinlah contest ni.. akak klu yg susah2 tu jarang dpt join... he..he.