11 Jun 2011

Blog Buruk Menyakitkan Mata Je. Kecian Awak...

Salam,




Hai kawang-kawang! Chemp nak mengadu ni. I really really need a web designer macam ayamayeem tu atau sorang dak uia amik biotech tu sape tah nama dia, er nama dia SRI. Saya tak sampai hati nak biarkan pembaca atau 'penginggah' datang rumah saya dengan tak de air, tak de kuih, tak de sofa. Buruk sangat dah ni, dah lama tahan tahan perasaan sorang sorang sampailah tetiba jadi blog pilihan Ben Ashaari semalam. 




Dengan rumah bersepah macam ni ramai pulak nak datang adeh tak menang tangan nak buat kunjungan balas balik. Orang datang nak tengok benda best tapi tak ada. Macam mana? Tak masuk lagi bab header yang pakai tulisan calibri je hahaha!




Jadi ada sesiapa boleh tak designkan balik secara free? Free? Awak ingat awak popular sangat ke Chemp. Okay macamni, ada tak web designer yang murah. Saya minat dengan Acu Tapi dia busy sekarang. Hmm. Biar jelah pembaca sakit mata. Sekarang saya buat blog saya putih je. Biar lah korang berputih mata. Dari berputih tulang. 






Ha, alkisahnya saya menjadi blog pilihan Mr. Ben tu bukan ape. Mungin itu hukuman Mr. Ben keatas saya sebab saya ni jarang masuk segment dia. Adalah 2 kali je in. Tapi saya suka komen kat post dia panjang panjang. Kadang-kadang mesti Mr, Ben terfikir apehal dak Chempaka ni nak komen kat blog aku macam buat entry sendiri. Haha. Pastu emo pulak tu komennya, macam bagi ceramah. So untuk mendiam kan saya... Mr. Ben pun tepek sedas print skrin blog saya supaya saya senyap sikit. 




Lagi satu saya tak pernah cakap kat Mr. Ben macam ni, "Bila Abg Ben nak singgah blog saya", pastu macam ni " Jom follow blog saya pulak?" dan "Ben jom baca entry terbaru saya: Ayam Mati Tercekik" dan seumpanya. Blog saya tak lah hot macam blog Namee tu. Baru 5 bulan follower dah dekat 3000. Hebat dia. So renung-renungkan. Selamat beramal. Maasalaamah.




Okay lah tu je nak cakap. Bye!




** Cuba tengok video INI dan bandingkan dengan yang INI. Ciplak.....atau dah buat collaboration?




XOXO, Chempaka Sari
Suka Sila LIKE

16 ulasan:

Nadya O'Conner berkata...

kalau cempaka sari nak,nad boleh tolong..contoh blog nad dah ciapkan..:)


target="_blank">Aby Azree

BroZooL berkata...

Tukar ke Worpress la azza..lagi senang untuk edit pa2 dan banyak theme yg menarik..boleh transfer semua artikel azza ke wordpress terus..

Namee Roslan berkata...

azza...oh tibe2 masuk blog azza terus dah tukar wajah!!! putih! bersih! dulu blog azza kemas gak..kenapa tukar?? ;) ehhe. em azza pernah tak terasa hati dengan mana2 entry blogger? buat azza rasa nak maki atau perbetulkan diri?

Ninie Dora berkata...

dulu punya da comel knape tukar???

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

entry trbaru ninie
sila2 laa kunjung :)

Chempaka Sari berkata...

Nadya : hey baiknya awak..tak nyusahkan ke..

Bro Zool : tak reti la azizul, lagi pun mcm prof macm tak comel je?

Namee nanti saya jawab kat wall awak lah.

Ninie : dulu comel tapi tak suka... Hehe okay!

Farhana Jafri berkata...

simplicity is the best la dear.. okay je blog ni.. xd la buruk mne pon.. hey.. psal lgu tu xtau la nk komen apa tapi bab2 ciplak ni klau artis xbising kire okay la kan.. husnuzan je la.. komposer tu mybe dpat ilham sme cmtu gak.. gula-gula pon ciplak lagu snsd.. so, nk emo lbih pon xbleh jgak kn.. js sying.. :)

Paul Aziz berkata...

Wah...putih bersih blog dier....nape tuka?? dulu an cantik..

Chempaka Sari berkata...

ye ke cantik je blog dulu? ala ni nyesal ni...

Chempaka Sari berkata...

thanks Farhana, hehe tu la mungkin diorang buat collaboration kot. Suka sama suka..



blog yang buruk (T_T)

-atiQah- berkata...

lg suka layout yang sebelum ni. hehe.

Chempaka Sari berkata...

alamak atiqah yeke..menyesal lah mcm ni. huhu. Uwa...!

Jay berkata...

wah dh berwajah barulah.hehe.dulu tu ok ape cik chemp.he..but skrg nice cuma kene renovate sikit je lg.he.:)..perlahan2 ye cik chemp.

Scarlett O'Hara berkata...

Biarlah rumah tak cantik asalkan tuan rumahnya baik.

Chempaka Sari berkata...

hehe nak kata baik pung tak ugok...huhu

Alkisah berkata...

bagi alkisah, blog biar simple mimple.. janji baca, senang fahamm..

:D cuba tgk blog alkisah.. kalau suka.. just follow.. kekeke

http://saedramadhan.blogspot.com/

korang semua dijemput hadir..

Mizz D O L L Y berkata...

Dear ! Dly da jadi follower belog sendiri da.. Selama ni ada je kuar kat updates dashboard after publish new post.. Tapi sejak 2-3 minggu ni macam problem sikit.. Dia memang kua gak kat dashboard cam biasa but delay 1 hour.. Refer balik entry DLy baru awk faham.. :) DLy pun da penin.. Tak tau silap setting katne.. Seolah2 DLy setting setiap entry untuk dipublish auto afte 1 hour.. :(((((