08 Jun 2011

#1 My Wordless Wednesday : TWILIGHT Breaking Dawn Trailer Dah Keluar


Salam,


Tak mau cakap banyak cuma nak cakap yang TWILIGHT Breaking Dawn Trailer dan keluar. Sapa nak tengok boleh lah tengok sekarang. Kalau tak minat jom baca post saya yang lain tau. 
(^_^)


First, filem ni keluar 18 November.
Second, baju nikah Bella tak tunjuk dalam trailer ni.
Third, tak sabar nak tengok Esme Island.




Bye bye...




TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer TWILIGHT Breaking Dawn Trailer


(ini hiasan bukan SEO ke benda benda seangkatan)


XOXO, Chempaka Sari 
 Jika Suka Sila LIKE

9 ulasan:

KAMIHIDUP berkata...

tak sabar nak tunggu transformer!

Chempaka Sari berkata...

Heheh tak sabar nak tggu harry potter sebenarnya...!

eh transformer ada lagi ke?? oh...

Jay berkata...

Jay pun tak sabar tunggu harry potter..hehehe..nak tahu dptkah harry potter kalahkan lord voldermot tu..hehehe

Jo Qusary berkata...

tertanya2 bagaimana vampire boleh mengandungkan org... hm.

Hans berkata...

saya tak minat twilight
tunggu harry potter
:-)

Filem KL Gangster

Hanis Azla berkata...

akka tak tgk citer twilight ni.. he..he..

Chempaka Sari berkata...

Jay: oh Jay nak tau ke kesudahan harry potter..hehe semua saya dah tau. huhu

Jo: Saya pun pelik. Tapi anak dia ni bukan kes pertama.

Hans: try la layan yg first tu, kira okay la film ni

Hanis: Okay akak tengok filem ape meh nak belanja hehe.

Nadya O'Conner berkata...

nad suka cita ni...nad dah beli novel nya..dah tahu kesudahan nya..tapi nak tengok vid sebab nak tengok anak bella couple dengan jacob..:)

pasal review tu ari tu nad buat giveaway...dorang terpilih untuk di review..:)

nanti nad wat segmen biler free ok..:))

Jay berkata...

yeke cik chemp???ceritalah kat Jay..hehehe..tapi Jay rasa mestilah hero yg menang kan..hehehe