15 Jun 2011

#2 My Wordless Wednesday : Siapa Bilang Jejaka Melayu Tak Handsome


Salam, 





v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v






Perempuankah?


XOXO, Chempaka Sari 
 Jika Suka Jom LIKE

30 ulasan:

Jay berkata...

wah remy tu..hehehhe..aza peminat mereka berdua ke???hehehe

Chempaka Sari berkata...

hehe minat sangat...sapa bilang lelaki melayu tak menawan , tak menarik hati tiada terpikat...

BroZooL berkata...

Muka saya ada macam Remy Ishak tak..huhuhu

Jay berkata...

wah...nasiblah rupa Jay tak sama mcam dor..kalau tak confirm aza terpikat juga..hahaha...rupa tu ada sikit2lah sama...hehehe

miss inna berkata...

hensem! hensem! hensem!
inna nak minta num nfon bley ka? ^^

Namee Roslan berkata...

amboi..handsome nya.. Aaron aziz xde ke?? hehe

Jo Qusary berkata...

whoaaa... pic atas tu kalo takde misai dah sama hensem cam aku, hehehe...

Chempaka Sari berkata...

Namee :hehe aaron dah kawen...tak mau kcu..

Jo : tu yang aku heran tu np ko hensem ek? hehe

Inna : Hensem...

Jay : hehe..tulah nasib baik..

Brozool : Sama lah jugak ada hidung, mata, rambut

izz zara berkata...

sy nk farid kamil 1 hehe

KAMIHIDUP berkata...

remy, orang melaka!!!!!

Cik Rose Cute berkata...

Dua-dua Cik rose Cute suka...hehehe...

fara berkata...

yg ats tu taknak. sbb trlibat dlm vdeo porno! hahaha. yg bwh akn dipertimbangkan :)

nuriz berkata...

hensemm bangett haha!!

Hanim Mahali berkata...

jejaka melayu memang encem dan menawan... ekekeke...

Chempaka Sari berkata...

saya pulak suma semua jejaka melayu kecuali dR. Rozmey...

Mila Ahmad berkata...

Aaron aziz pown nsem ape cuma dia dah de title laki Owg hikhikhik...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ berkata...

wah REMY ishak mmg hensem tapi tak boleh la adi putra saya hehehe

nadia ar-rumaisha berkata...

wah wah wah dear....ni misti minat kan....hihihi btw kalau remy ok la tp kalo shaz tuh rasenyer tak ok kot...hihihi



btw dear, please email nadia ya...
nk bg gift sbb jadi follower ke 1234...nombor yg comel...
ini emailnya: mynadiadania@gmail.com

amy azuha berkata...

sy suka fizo omar sbb dia kelantanese haha tetiba je :P

al_hakim berkata...

nak lagi hensem?ade di blog sy..hehe

bibi bibo berkata...

homaaaaaaagoodddddddddddddddddddddddd! remy ishak ! taff gilaa *pengsan

Hans berkata...

jejaka melayu maskulin
:-)

Wordless Wednesday #2

HonEyBuNNy berkata...

Hensem...

suka jejaka Melayu...hehe...tambah2 lagi kalau romantik macam seth,...haha

Jay berkata...

i macam seth tau..romantik..cuma rupa je tak sama..hahahaha..promote diri pulak..:)

syAzAnA berkata...

yang melayu, machooooo.

korea; cute jehhh! haha

ibnubaba_04 berkata...

mmg pon..remy x macho..wt malu jejaka melayu je..haha

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

ok lah, dua2 ada rupa yang bagus. :)

akubiomed berkata...

Kalau lelaki tempatan sudah cukup menawan tapi kenapa gadis tempatan masih memilih jejaka Lombok dan Mat Bangla

HEROICzero berkata...

kah kah kah !

gua x suka sangat remy ishak, tapi , post ni mmg cool. HAHA.

Ninie Dora berkata...

cempaka..

ninie dah tag cempaka kat sini

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/contest-kami-kaki-blogging.html