01 Jun 2011

Man Should Watch Romantic Film More Often!

      Salam,


Ini adalah entry bergambar.
Saje tak ada kerja.



Buat lelaki di luar sana.
Chemp ada pesanan ngengada sikit.
Tak susah, bila free buat la.


 Lelaki janganlah tengok cerita seram je.
Sekali sekali tengoklah cerita romantik juga. 
Contohnya, drama bersiri Marimar.


Takpun, janganlah baca komik ganas je.
Bacalah komik romantik juga.
Contohnya komik Naive dari Kaoru.


Pastu baru tak kering idea nak ngurat bini.
Tak peling kepala nak bawa wife pergi mana.
Tak segan-segan nak luahkan perasaan.


Itu je nak cakap.
Bye bye!


XOXO, Chempaka Sari 
Jika Suka Sila LIKE

6 ulasan:

teha berkata...

ehemmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ai dah lekat kat marimar jugak ke?
tula..org ckp best xnk dengar.
but i agree man should watch marimar.
jadila mcm sergio santibanez.kah3!!!!

nnt tgk marimar dgn suami la..opss! (galak teh...)

Chempaka Sari berkata...

Kome tak tengok pun marimar hehe... tgk mata ayer je.

Anamarza berkata...

Thank drop by my blog, pasal widget total post dan total komen tu rasanya kat code tu ade nama blog akak, cari url anamarza tu dan tukar ke url blog awak mesti boleh

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

marimar tu ape.. citer telenovela venezuela ke?... hhehehe

Chempaka Sari berkata...

Okay sekarang orang dah pandai tengok cerita NORA ELENA...

kelakar sgt... tapi kan tak mustahil kan? sebab tu saya pernah tulis suatu masa dahulu MAN SHOULD WATCH ROMANTIC DRAMA ... okay sekarang dah byk peningkatan, ramai lelaki dah mula pandai tgk cerita romantik.

saiazuan berkata...

secara jujur, i like to watch romantic movie :D