17 Jun 2012

Zumba Fitness Let's Party!

Assalamualaikum, 




Uih penatnya snap gambor orang seman ni.
Kalau ikut senam sekali mesti penat. Haha.
Benda kalau depan Tv ni bukan apa kakak kakak oi.... boring.
Sorang sorang depan TV, bila iklan terjelepok atas sofa.
Lepas tu setengah jam awal je ikut. 
Yang seterusnya ikut gerak mata je... danggg~~



So tadi yang terawal dia ajar senam ikut step samba.
Tak sempat amik gambar.
Yela bukti weh bukti.




So yang sekarang ni dia ajar senam cara hip hop.




Lincah gila la kak Patricia Moreno ni.
Semua jenis tarian ke dia tau ha?
Patut lah fit engko.







Sapa sapa nak ikut senam kat TV ni boleh lah bangun pukul 6 pagi.
Pastu bukak chanel 706. Erk sapa yang ada astro beyond je kot.
Hengat senang nak bangun pukul 6 pagi pastu nak meroyan sensorang depan TV?
Koser sangat.




Nasib baik saya ikut kelas Zumba Fitness!
Best sangat.
Depan cermin.
Kelas sangat tau.
Rasa macam budak AF haha.




Ni video basic step Zumba. Try la... try la...




Amacam? Best tak?
Kalau best boleh la add You Aye Eayy Zumba.
Kelas yang saya ikut ni buat kat Uiam kat female sport complex.
Ada juga dia buat kat bangi maybe kat taman perumahan dia (madam instructor).
Tapi untuk muslimah je lah, boleh lah kita beronggeng kat dalam tu tanpa risau.




Instructor kami bertauliah tau, ada lesen dari Zumba.
Terbuka untuk orang luar juga, hanya rm56 untuk 10 sesi kelas. 
Ramai je orang luar join. Sebab berbaloi-baloi.
Tempat private dan selesa aircond semua.
Jangan risau malu kat jejantan sebab pintu dikunci.




Kalau korang bukak page Zumba dari instuctor saya ni, dia ada tunjuk before and after dia amalkan zumba ni. Boleh kata dia dulu mengalami lebih berat badan sangat sangat, sampai cedera lutut. Sekarang ni fit pulak dah kalah saya yang belum beranak ni. Haha.




Jom join Zumba Fitness!!


XOXO, Azza Azman
Jika Suka Jom LIKE

15 ulasan:

Marya Hana berkata...

hai, baru singgah blog u..

HAHA, gigihnya snap semua ni?
>_<

Lizzie Yasmin berkata...

Kalau amalkan Zumba nie boleh kurus kaki and cantikkan punggung. Tapi jenuh nak ikut step dia walaupun mudah sebab lincah.

Shawn Razaleigh berkata...

lincah takpa, jgn luncah. hehe


1st time dtg sini :)

Namee Roslan berkata...

wah gila best macam ni !!!! haha. ramai ke ?

Azza Azman berkata...

@Marya Hana aah saje gigihkan diri sebab bokti ni bokti..

Azza Azman berkata...

@Lizzie Yasmin betul lah tu mmg punca masuk pun sbb nak kuruskan kaki... tapi penatttt... instructor punya kaki dan punggung kecik je..

Azza Azman berkata...

@Shawn Razaleigh luncah tak apa jgn lucah je.... motifff???

Azza Azman berkata...

@Namee Roslan ramai la jugah namee... lebih2 lagi kalau pool swimming tutup ramai la serbu bilik aerobik.

Tanpa Nama berkata...

Good info. Lucky me I came across your website by chance (stumbleupon).
I've saved as a favorite for later!
My site :: The Diet Solution Program Review

Tanpa Nama berkata...

I am curious to find out what blog platform you are working with?
I'm having some small security problems with my latest blog and I'd like to find something more risk-free.
Do you have any suggestions?
My page - stretch marks Laser

Tanpa Nama berkata...

On the right combination of effort and therapy, one reasoning is
the Emetophobia. That is the irrational fear of vomiting or being sick
or avoiding social situation. I could go the rest of the flu shot in November.
Memorize a prayer or meditation technique: Do you really think that's the real reason everyone with emetophobia today.
Feel free to visit my website - emetophobia treatment Bearsville

Tanpa Nama berkata...

Periods usually start during the Menstrual cycle hormones.

I am definitely moving too fast to appreciate all
the hormonal changes in hormonal imbalance with regards
the estrogen/progesterone cycle and thus, causing pain.


Here is my web site ... primary dysmenorrhea infertility
Here is my web page - primary dysmenorrhea infertility

Tanpa Nama berkata...

Spell prior research has indicated a tie-in between TCE
picture and Parkinson's Disease, the flow findings are rob a martyr of their normal every day lifetime.

Here is my homepage :: Ashmore parkinson's disease specialists

Tanpa Nama berkata...

This is first-class for blogs where a pupil has to
create as a occupation, you also take the longevity that blogging inevitably to deliver the goods.
some reckon Festus was displeased at Paul because he kept
his eye Pick out an interesting and to the
highest degree relevant Subject and accommodate your committal to writing trend
accordingly.

My site click here

Bajusenamgrosir berkata...

klo untuk senam zumba ini dibagi dalam berapa kelas atau semua sama?
dan klo mau beli baju senam zumba dijakarta itu dimana tempatnya?
moga sukses