03 Jun 2012

Dear Follower

Assalamualaikum, 


Tertanya-tanya je tentang follower ni
Ada la jugak beberapa follower kat blog 
Yang saya nampak kat dashboard
Setiap hari ada la 2/3 orang follow


Tapi tulah nak tanya, mereka follow sebab nak baca atau sekadar tekan butang follow tu ek?
Eh jangan salah paham, iya iya bersyukur sangat sebab follower bertambah
Tapi tu lah cuma nak tanya je, nak buat survey kengkonon  :p


Erm adakah mereka baca apa saya melalut dalam blog ni
Kalau mereka follow sebab nak saya follow semula
Memang tak ada masalah cuma lambat sikit la : )
Banyak online pakai hp, kang nak bukak semua kang
Jammed pulak hp murah saya tu kih kih kih


Plus, ada tak orang follow sebab blogger letak banyak gambar diri sendiri ye?
Macam gambar di atas ni la tapi kena touch up sikit, 
Taruk vulu mata sikit, edit kasi buang jerawat
Memang gambar tu penting ke?
Kalau itu yang follower mau tgk maaf ler sebab tak ada bakat
Eh apa banyak tanya da..




Dan nak tanya ada  ke yang tak follow pun, i mean yang tak tekan butang follow tu
Tapi dia bukak blog saya dengan menaip azzaazman kat google
Sambil ternantikan entry entry baru azza azman *macam vodo je perasan*
Ada ke hek macamtu?


Kalau lah ada best nya...
Bertuahnya badan saya...
Tapi kalau lah ye, kalau...


XOXO, Azza Azman
Jika Suka Jom LIKE

14 ulasan:

♛ Dea Arematt ♛ berkata...

jdi silent reader je.. hihi

naim berkata...

:D

selalu mai gak sini.. :)

maina berkata...

kita follow sebab kita baca. cuma tak semua entry kita baca sebab kita duduk asrama. :D

eid mazni berkata...

hai...
follow sb suka baca belog awak...
nice blog...:)

Anisa Anuar berkata...

memahami nya sangat...

:: Mrs.Eady :: berkata...

bACA la sambil sambil leka..hehehe..

Jay berkata...

ade je lah aza..Jay kan selalu jenguk blog aza walaupun dah lame tak aktif berblog..:)

auni shahira berkata...

masa yg kekurangan...ada masa....abis d terjahnya..hehe

Mohd Ilham berkata...

singgah tapi x tau nak komen ape

maszull berkata...

assalamualaikum azza...moga semuanya sudi dtg ke blog kita kan...:)

Rosalia berkata...

sy follow sebb nak bce lme x singgah sni bru cuti sem ni :D

Masduranisaqaseh berkata...

hehehhehe..... silent reader jerrrr

NoR SaHiRaH berkata...

Follow sbb nk ikuti perkembangan azza ;)

Nisa Kay berkata...

hello azza..
khamis ni ade ape ye?