05 Jun 2012

Jurugambar Pilihan Jun : Caca-Lu

Assalamualaikum, 


Bulan ni nak tunjuk sorang photographer yang saya suka sangat sangat. Nama dia Caca-Lu. Nama sebenar tak tau lah apa tapi rasanya dia ni orang Malaysia. Gambar yang dia tangkap sangat cantik pada pandangan mata saya. Tak tau lah pada mata korang khennn...

 S.w.e.e.t

 C.u.t.e

D.r.a.m.a
 

Saja letak 3 keping je gambars. Ceh beriya tambah 's' sebab ada tiga hehe. Kalau korang nak tengok selebihnya pergi je kat facebook page dia. Kang amik banyak banyak takut kena saman lak kan.


Saya tak sure la dia amik upah ke tidak kan. tak pernah tanya. Nampak macam dia kerja under mana mana agency. Tak banyak info yang dia share kat facebook dia. Cuma banyak gambar je.

Jom like page dia kat SINI


XOXO, Azza Azman
photographer pilihan azza azman

4 ulasan:

Bobo berkata...

cantik2 gmbr die..kreatif..

naim berkata...

teringin nak shoot cam depa. huhu

Izzatie berkata...

best tengok orang pandai tangkap gambar ni . jeles :O

maina berkata...

suka 2nd pic laa :)