17 Jun 2012

Tersalah Pilih Photographer


Assalamualaikum,


Selalu tengok kat facebook gambar orang kawen. Semangat tau bukan semangat kawen tapi semangat tengok gambar cantik cantik. Tapi sedih bagi pihak pengantin bagi yang tersalah upah photographer. Saya bukan lah pandai sangat tapi still boleh la tau mana gambar elok atau tak elok. Ada tu gambar pengantin kat sebeleh model keretapi kat muzium dengan color nya pekat kemain sakit mata tau. Sangat tak kelakar. Haha!


~sekian intro~


Ada sesiapa yang nak kawen tak tahun ni atau tahun depan? Dah jumpa photographer belum? Kalau belum lagi boleh lah survey survey kat facebook antaranya kat lembayungsenjaphotography. Gambar-gambarnya boleh tahan. 


Bukan apa, rasanya diorang ada buat promotion dapat 15% untuk semua B2B BLOGGERS!! 
Semua bride to be bloggers hanya perlu:
1. Minimum blog ada 50 follower
2.Buat entry bertajuk AWESOME LEMBAYUNG SENJA PHOTOGRAPHER

Senang kan?


 
Kat bawah ni quotation harga asal. Kalau ikut pengiraan saya lah kan, kalau harga rm3999 tolak 15% dah jadi rm 2550 je. So jimat rm450. Banyak tu....


 So apa lagi cepat grab peluang ni!


XOXO, Azza Azman
Jika Suka Jom LIKE

3 ulasan:

[sutera kasih] berkata...

wahhh..pandai dorg buat marketing..bagus2 :)

naim berkata...

salam azza.

hebat la depa.. :)

syakey berkata...

menarik!! tapi nak kawen lambat lg. T__T