03 Julai 2012

Gambar Lama Jangan DIkenang

Assalamualaikum, 


Walau tajuk jangan dikenang.
Tapi nak jugak kenang sampai merembes air mata darah.
Huwaaa.... sedih bila tengok gambar gambar lama ni.
Cepat betul la masa berlalu.
Lagi sedih bila compare muka lama dengan yang sekarang.
PENUAAN jelas kelihatan!


Salah satu sebab tetiba rasa terkenang-kenang. 
Sebab gambar ni.


Sedih campur syukur.
Dulu selalu la sakit.
Deman boleh kata tiap bulan.
Masuk air, inject sana, inject sini.
Even gambar ni pun tak tau la bila.
Sampai lupa la kan.
 

Pastu bila tengok gambar ni baru la perasan..
Barulah sedar diri.. baru lah faham maksud maksud kata orang..
Dulu muka aku ada la shape, ada la tirus sikit.. *matilah veranganss*
Sekarang ya hampunnn, molat sana sini k.


Last sekali gambar Daniel sengal.
La  dulu ku tengok dah macam batang mancis dah.
Kuruihh tetiba kepala je besar. Cute la pulak.
Dah besar ye ko sekarang Daniel.  


Dah sesi kenang kenangan.
Sila hidup di alam nyata.


XOXO, Azza Azman
Jika Suka Jom LIKE

10 ulasan:

naim berkata...

hehe

^^, kerana kenangan membuat diri kita mejadi matang

Harith Iskandar berkata...

dh bulat tu kire dh sihat ler tu kan...dh bahagia la tu kannn :)

xila riston berkata...

danial mcm nama adik i...
selalu saket sbb asyik on9 tak ? ;p

xila riston berkata...

danial mcm nama adik i...
selalu saket sbb asyik on9 tak ? ;p

Teha Nur Fateha berkata...

ee darah..comelnya daniel.ms bila tu..

Teha Nur Fateha berkata...

ee darah..comelnya daniel.ms bila tu..

CikNuwairah berkata...

pengalaman hidup tu..:)
dulu sakit apa sis??

Azza Azman berkata...

@xila riston wuwu mana ada,,,, dulu tak reti lagi online2 bagai huhu

Azza Azman berkata...

@Harith Iskandar bulat tak lawa lah nampak tua.

Namee Roslan berkata...

hehe. namee tengok menusia berubah ikut peredaran waktu. namee dulu hidun besar, skang kurang besar sikit. hehe. pastu makin besar, dagu namee makin panjang. esok dah umur 30 akan berubah lagi. hehe