05 Januari 2014

Lagi Satu Azam 2014

Assalamualaikum,


Tau tak saya ni kan tak reti nak ambil peluang langsung. Konon konon semangat nak buat itu buat ini tapi nan hado. Gosip kat diri sendiri. Mula mula je semangat walau masa tu tiada peluang tapi bila dah ada peluang, malas!


Arghhhh benci dengan sikap diri sendiri. Kalau kat asrama, berangan nak kemas bilik bagi cantik. Nak buat 5S. 5S tahi kucing. Tak ada maknanya okay. Bila balik rumah, berborak, tidur, makan, main. Eh macam budak tadika pulak.


Update blog. Ceh kemain masa guna hanphone kecik, alasan susah nak taip. Memory pun kecik. Berazam nih, oh bila ada hp canggih sikit saya nak update blog hari hari. Tak ada makna weh. Baik main Candy Crush. Kehkehkeh.


Itulah manusia. Bernama Azza Azman. Perangai tak berubah. 2014 please no more procrastinate. Islam hate procrastination.


Azza Azman

1 ulasan:

muhammad naim Abdullah berkata...

Assalamualaikum.. lama tak mai sini.. blog dah berwajah baru. hehe

semoga istiqamah pada tahun 2014 ini. :)


http://pemudattbc.blogspot.com/2014/01/enjin-kereta-tercampak-keluar.html