21 Mac 2012

Kongsi Gambar Konvo Buat Tatapan Adik Adik SPM

Assalamualaikum, 


Keputusan SPM bakal keluar sebentar saja lagi. Akak pulak yang berdebar. Akak dulu dapat sebelah tangan je A's. Okaylah tu sebab waktu SPM dulu banyak main. Maklumlah masa tu baru kenal dulu sebab duduk asrama jauh dari family. If you know what i mean. Hik hik hik.


 Untuk menguatkan semangat adik adik, marilah ke universiti supaya dapat menggayakan jubah konvo selepas 4 tahun berhempas pulas mengabiskan duit JPA/PTPTN. *sungguh tak motivate*.









Eh gambar last sekali ni... sapa yang konvo ni? Huhu.

Sebenarnya tujuan asal saya mengupah photographer untuk ambil gambar kami disebabkan tidak semua dapat datang pada hari konvo saya. So tak bestlah tak cukup satu family kan. Anyway hari konvo adalah hari yang best macam kawen je rasa dia. Muahaha!


** tak semua gambar dapat dikongsi sebab ada yang terlentang terselak terterbang dan macam macam 'ter' lagi..


XOXO, Azza Azman
Jika Suka Jom LIKE

13 ulasan:

nur anis berkata...

rindu sangat hari konvo....

NIZAM berkata...

Hahaha. sy suke part setelah berhempas pulas abeskan duit jpa/ptptn tu. mmg pun. every sem bizi je plan nk buat/beli apa dgn duit tu. nk jenjalan. shopping. macam2 la. :p

slumberdek berkata...

seronok tgk gambar familay awak....

Rapunzel Cikilolo berkata...

hepi konvo. selamat bekerja lepas ni...

Sha. N. berkata...

So trueeee...
hari konvo, hari busy sedunia.hahaha

ZYASH berkata...

Tak sabar nak konvo...hehehe...setahun more to go...chayOk2..!!! same with me nak upah photographer la

Namee Roslan berkata...

alaa rindunya nak pakai jubah tu lagi !! hehe :)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

cantiknya all those photos. foto menggamit memori one day!:)

Harith Iskandar berkata...

foto tu mmg mnggamit memori lah..mmm sy dulu sblah tgan pon xde mase SPM..ehehe :)

Rozuan Ismail berkata...

x sabarnya nak grad =)

Aujinz berkata...

ai bestnya berkumpul satu family.. hue hue hue

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata...

wahhh!!! cantik gambar dan happy family....Tahniah buat anda...:)

Si Matatajam berkata...

Terkenang la masa akak konvo dedulu.

P/s: Im new blogger pls visit my site mymatatajam.blogspot. Ringan2kan jari klik follow ye tq..