26 April 2012

Malas

Assalamualaikum, 


mata mengantuk,
kepala tersengguk,
otak serabut,
badan pun dah naik sejuk,
kan best kalau dapat menggerengkot,
sebelah oli di atas katil yang amat empuk,


wah kelas kau azza,
dalam ngantuk2 sempat anyam puisi,
kekdahnya kalau berjaga untuk siapkan theses takpe juga,
last last godek sana godek sini, apa pun tak siap,
entah,


aku dah malas weh,
nak kawen nak kerja nak shopping,
tapi aku stuck dalam universiti lagi,
huuuaaa!


arghh esok nak g conference,
ipoh mali ipoh mali,
seronok tak seronok la kepala dok pikir theses chapter 4,
duk apartment 2 bilik siap berdapur bagai,
tapi nikmat kurang sebab kepala serabut,
naik keretapi uolls ku seret juga laptop,
tapi satu kerja tak siap,


sekarang mau tidur,
sesape jangan kacau,
oli tunggu aku!


**oli mungkin tengah mimpi kawen anak dato' sekarang nih


XOXO, Azza Azman
 Jika Suka Jom LIKE

6 ulasan:

Jay berkata...

aiyokk..hehehe...pegi tito aza..jgn nak main blog jer..hehehe..

naim berkata...

bermadah pulak azza kali ini..

naim pon sama:
jom bacaL
http://pemudattbc.blogspot.com/2012/04/aku-semakin-blur.html

Rapunzeel Cikilolo berkata...

hope you will handle the stress well

Arai Lekir berkata...

semoga cepat habis belajar di universiti dan boleh kahwin,shopping, kerja dan sebagainya

NIZAM berkata...

Kalo Oli [housemate ek] mimpi kawen anak Dato', u mimpi la kawen Tan Sri terus. hehe. think about benefits. money. shopping. takyah stress blaja.

it's a good idea? haha. mengarut je lebih sy ni. hehe.

Namee Roslan berkata...

eh stucked kat uni ???