28 April 2012

Tukar Komen

Assalamualaikum,


Ni mungkin kali kedua atau ketiga,
Nak cakap lagi lah pasal ni,
Takut ada yang tak tau,
Yang pasal tukar tukar komen tu,
Yang saya buat tahun lepas tu,
Tahun ni saya dah kurang aktif dah,
Tak komited sangat dah dengan blogwalking,


Maaflah semua ye,
Rasanya semua dalam list tu dah tau kot,
Maaf kalau ada yang tertanya-tanya,
Atau tersinggung hati,
Dok tertunggu-tunggu mana komen saya ni,
Tak jugak muncul,
Tak jugak datang,


Tapi apa apa pun,
List tu terus kekal,
Ada masa saya baca,
Cuma tak ada masa nak komen saja,
So harap semua faham ya,


Support semua Geng Purple,
Support semua Geng Wajib Komen,
Support semua Geng Blog Best,
Seupport semua blogger Malaysia,
Malaysia boleh!


XOXO, Azza Azman 
Jika Suka Jom LIKE

5 ulasan:

faridah nazurah berkata...

hehe tak kesah la awak.. sebab boleh faham org lain pun ada komitmen masing2.

Rapunzeel Cikilolo berkata...

semangat :)

Namee Roslan berkata...

dunia blog ni dunia maya . kita patut focus dunia real kan :) namee pun sama gak mcm azza. busy dgn drawing tp namee baca kalau ada free time.

Niza Romli berkata...

takpalah azza..semorang paham rasanya. :)

sue perbs.. berkata...

sama lah kite.. dh tk bleh aktif sngt mcm dulu