02 Disember 2012

Mencari Peplum Kurung?

Assalamualaikum,


Ramainya yang cari kurung peplum tetapi sampai di Blog Azza Azman ni. Kadang kadang mencari 1000 hits sehari akibat carian google 'peplum kurung'. Ni mesti semua menggagau mencari baju kurung untuk jadi pengapit pengantin kan? Tak pun nak datang majlis kahwin yang tak putus putus pada bulan 12 ini. 


Jom try pereka fesyen ini :

Saidatulnisa Aminuddin
Fuzana Mokhtaza
Mazlianul Maznan
Laura Huda Couture
Prety Kurung
Oh Almaree
Affa butik Baju Raya
Butik Joviana
Ayu Thelovepiece
Innai Red
Beadmeplease
Fleur by Mrs. Him
Matase Sutera
Hattadolmat hdc

The Sweet Kurung eh tetiba...


Buat yang tidak tahu, The Sweet Kurung bukanlah fashion designer atau tukang jahit. Kami jual baju sahaja. Jika yang ready made sudah habis, kita akan ambil pre-order pula supaya dapat cater permintaan pelangan. Kami tak ambil upah menjahit, atau pun jahitkan baju yang dilukis oleh anda, mahupun jahit sebijik macam gambar baju pereka terkenal yang anda attach kan di dalam email. Jom, tengok tengok di FB page The Sweet Kurung , mana tau ada pre-order hari ini.


*Kami tak ambil tempahan custom made harap maklum :) Hanya bila kami ada buka pre order sahaja.


 XOXO, Azza Azman
peluk cium dari azza muah!

4 ulasan:

Namee Roslan berkata...

cantik sangat. :Orasa macam nak

hnahdy berkata...

peplum kurung? apa tu

tegonyana berkata...

eeeeewwww, ktorg x main la peplum kurung kt melbourne ni, mcm kampung

zulhilmi tempoyak berkata...

peplum tu apa..?