24 April 2013

Baby Maryam & Cupcake Chapter

Assalamualaikum,


Kelmarin kita pergi outing dengan Baby Maryam. This cute little thing really really adorable ya know? Gomol kang takut nangis. So kita lepak sekejap tak sampai 30 minit di CupCake Chapter di AU Keramat. Depan Zoo Negara je, sebelah MRR2. Nice place.

 Baby Maryam asyik komot komot bib dia, ngilu gigi kita.

 Smile! Oh you can't.... its binkie pinkie time.


 Your senget smile.... it's favorable. 

 Sepanjang masa Maryam memang pandang belakang je, sebab ada teddy bear besar. Plus abang abang waiter dok mengusik dari jauh.


 Sedang sibuk buat self timer, ada pelayan restaurant datang.Dia tolong tangkap gambar. Okay, pucuk dicita ulam mendatang.



 Cik eh Puan Fara menyuap home-made Fruit Puree.

 We got this cupcakes for free. Abang waiter belanja. Rezeki Baby Maryam la ni. Alhamdulillah.



 Lepas ni kami buat rules baru, sapa online tengah makan dia kena bayar.
Yani : Eh shadap you...






 Okay, fish & chips dah sampai, cost RM18++ macam tu. sedap tapi garing sikit. 
Yani order aglio olio, 20++ kot tak ingat.
Fara order bruschetta harga pun tak ingat. Gambar pun tak ada. :(

 Still pandang sana. Haish.

 Last sekali, abang abang waiter termasuk manager approach nak ambil gambar Baby Maryam. Then dukung bawak keliling. Heh. 

Fara kata memang dia dan suami kalau makan tak payah risau nak jaga Maryam, sebab ramai tukang dokong. Tapi dalam tu risau jugak kan. 

 Akhirnya kami tak habis makan. Bungkus semua. 


 Baby maryam ni b aik je tak banyak karenah, tapi aktif dia... boleh tak dalam kereta senyap senyap, mak dia terkejut bila angkat seluar boleh pulak hilang. Rupanya tercabut. 
Cute :)



Baby maryam say ateh atehhhh *maksudnya bye bye kot*  ^_^

XOXO, Azza Azman
peluk cium dari azza muah!

1 ulasan:

pink.plate.liyana berkata...

somel bam bam nye baby Maryam! =)