20 Februari 2012

Sebulan Rehat Engko...

Assalamualaikum, 




Amboi Azza oi... sudah sudah lah rehat tu, dah dekat sebulan dah ni. Blog tak jugak tutup. Giler nak tutup blog? Penah oi semai blog dari benih sampai sekarang dah ada bunga, siap ada kupu-kupu kat header. Comelzz. Eh apa aku merepek ni. Maaf otak dah tumpul. Melalut je lebih.




Okay, tentang follower yang ke 2012 tu masih tak dapat. Masih menanti siapa yang ikhlas. Azza tak promote pun pasal ni. Sesiapa yang tau nasib ler.. Tapi serius ni nak bagi hadiah. Sebut je apa (bawah rage harga yang ditetapkan) Azza try penuhi hasrat korang.




Bercakap pasal kemajuan blog ni, walau dah buang widget Apesal.com, alhamdulillah traffik tak turun tak naik. Macam tu lah tetiap hari. Syukur sangat dan terima kasih bagi semua yang sudi linkkan blog ini. 




Oh ya ada lagi satu pengumuman, Azza nak mintak maaf kerana terpaksa menarik diri dari komitmen memberi  komen di setiap entry baru dari List Blogger Wajib Komen. Azza busy sangat sekarang. Sabtu ahad pun tak ada masa wooo *budget budak PhD*..




Erm itu jelah kot nak cakap sementara mencari point untuk ditulis akan datang. Entry ni pun dah mengah oi. Otak semput.




XOXO, Azza Azman 
 Jika Suka Jom Share

10 ulasan:

yana-feehily berkata...

lamanya berehat.. :)

NIZAM berkata...

tu la. lame giler tak update. ingtkan blog kena hack ke hape. hehe.

btw, welcome back Azza :)) nnt rajen la update ye.

syakey berkata...

itu lerr, butterfly comel gerak2 pulakkk lagi... :D

sue perbs.. berkata...

hehe.. sy pon dh jrg nk jenguk blog... cantek header bru tu

naim berkata...

salam Azza.

Tak apa,Naim memahami situasi anda. heeh

:)

NUR AMINA berkata...

Takpe, ada masa nanti update le, kami tetap sokong...baru perasan ada rama-rama...cantikkk...

biQa Hatmin berkata...

unfollow..hahaha gurau jerk.... :) lama tak update ye cik azza? atau sy yang lama tak singgah..ehehe

yana halim berkata...

azza...akak dah pi opah strawberi farm tu. dah buat entri pun. semalam, siap mimpikan opah tu. dia ngamuk akak petik buah anggur dia. hahaha..tahpape mimpi..

Niza Romli berkata...

lama sungguh berehat noh azza.
takpa2 settle yg perlu dl :)

Namee Roslan berkata...

takpe, rehat tenangkan fikiran !!:)