05 Disember 2013

Akhirnya Azradia Ku Beri Nama

Assalamualaikum,


Alhamdulillah, rasa macam seronoknya dapat buat jenama baju sendiri, nama sendiri, sendiri yang uruskan. Tak pernah bercita cita jadi designer pun tapi setakat jual baju kurung apa salahnya kan. Kadang kadang terbayang baju yang kita teringin nak beli, tapi cari punya cari tak jumpa pula. Maka marilah kita imagine dan buat sendiri apa yang kita suka. Sambil tu jual juga mana tau ada gadis kat luar sana yang sama taste dengan kita.





Ni antara baju first collection Az.Ra.Dia. Kita buat potongan 30% tau. tapi tak sempat nak publish di blog sendiri, sudah sold out. Sema customer dari Instagram. Best jual barang di Insta kan, laju & laku. Teehee...


Jangan risau ada lagi collection chiffon siap potongan 50%. Azza saja tak nak upload sini, sila lah ke Facebook Azradia :)





Jadi girls out there, jemput shopping!!


XOXO, Azza Azman
peluk cium dari azza muah!

1 ulasan:

Puan Ezy berkata...

canteknyeee baju..