16 Ogos 2012

It's Jovian!

Assalamualaikum,


Ada sesiapa belum beli baju raya lagi?
Ada sesiapa yang nak merasa baju high end designer?
Ada sesiapa pulak yang nak berbuka puasa pukul 12 tengahari?
Silalah bersesak sesak di hotel Shangri-La esok!
Dari pukul 8pagi hingga 7malam okeh.


Ini lah katalog ringkas yang disediakan daripada pihak Jovian untuk memudahkan semua.
Reka bentuk baju dan nama dan harga dan color boleh dirujuk di sini.
Kalau ada yang puas hati dengan hanya tengok katalog ni, lebih mudah.
Boleh terus isi borang dibawah dan bawa ke tempat jualan ini berlangsung!


Sila print borang ni dan isi nama baju, no telepon dan saiz serta warna.
Bawa ke dewan Royal Selagor Room di Shangri-La esok.
Beratur la sampai lebam sampai jumpa pembantu jualan.
Then bagi dia, dia cari, kita try pakai, kalau puas hati terus bayar!



 Yang ni pula borang untuk yang tak nak langsung try tapi nak terus beli.
Amboi nak cepat sangat yek kak. Maklumlah hot item ni sape lambat dia rugi.
Boleh print awal awal dari rumah, isi borang ni, beratur dan bayar!


Untuk rujukan saiz boleh tengok di jadual ni pulak.
Selamat mengukur!




 XOXO, Azza Azman
Jika Suka Jom LIKE

3 ulasan:

TiranaAduka berkata...

Assalamualaikum wbth...

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Mengenali TiranaAduka - kesihatan.

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

From TiranaAduka.....: Bila diri Tirana Dicintai....tanpa ku sedari


Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

Namee Roslan berkata...

azza..dengar cerita pukul 3 pagi orang dah beratur!!

Azza Azman berkata...

@Namee Roslan Azza pergi pukul 11 pagi..ambik.. haha