19 November 2011

Blogger Mengaku Buat Pembedahan Plastik

Salam,




Ini bukan gosip tau, betul. Dah saya bukan nak mengaibkan pun, cuma teruja dengan pengakuan seorang blogger yang membuat pembedahan plastik untuk mengubah beberapa bahagian di mukanya. Hasilnya? memang ohsem!




Tabik spring kat dia sebab tak berusaha nak tutup perbuatan dia macam kebanyakan retis. Dia walaupun bukan retis tapi blogger retis tau. Pageview cecah 40,000 sehari. Hebat kau... Pastu dia ni berani, boleh pulak tulis entry, TOP SEVEN MOST DISGUSTING BLOGGERS. 



Ce tengok wajah dia sebelum buat pembedahan.




Dah tengok? Terjah blog XIAXUE untik lihat kecantikan baru dia. Kalau nak baca entry berani dia, tengok di TOP SEVEN MOST DISGUSTING BLOGGERS. Teruja saya baca ENTRY INI bila dia bercerita pengalaman dia membuat pembedahan di sebuat klinik di Malaysia. Murah katanya.




** Klik untuk lihat transformasi wajah Xiaxue dari umur 13 sampai sekarang.




Erm untuk peringatan dia juga banyak edit gambar dia untuk diupload di dalam blog, sebab boleh lihat jelas dagu dia agak besar di dalam video, tetapi runcing di dalam gambar. Maybe next surgery kot unruk kecilkan dagu. Hik hik hik.



XOXO, Azza Azman
 Jika Suka Jom LIKE

18 ulasan:

naim berkata...

berani dia.. hehe

N A T A S Y A ツ berkata...

wah , berani la ^^

memang berubah betul , nampak lebih cantik kan ? :D

sergeant keroro berkata...

baru tau.

Azzah berkata...

cantik dan berani betul tapi yang dalam video tu tembam pulak mukanya..:)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@naim berani dia mengubah kejadian asal..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@N A T A S Y A ツ cantik walau fake.. heheh

fiQ'Ra berkata...

huhh,, dasat tuh.. atleast dia mengaku

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@sergeant keroro baru tau apa?

faten osman berkata...

specialist facial aku plastic surgery dekat mata. and tatu je kening and eyeline so that tak payah susah2 pakai celak dah

Namee Roslan berkata...

uihh, dah macam barbie muka dia. sikti2 dia operate lama2 jadi barbie! :D ewah...

NOOR FATIN berkata...

wahh cantik2. hehe

syakey berkata...

mmg transform trussss

Niza Romli berkata...

geli tgk ketiak dia...ekeke

Nini Mohd berkata...

blogger glemer kat s'pore. rasanya x banyak beza pun sebelum & selepas plastic surgery.
& semua gambar dia yg macam doll tu dah di-photoshop.
wajah sebenar blh tgk kat video dia. jauh beza.

http://ninimohd.blogspot.com

HujanMenjerit berkata...

transform terus! ngan rambut2 pun tukar kaler. hihi ^^

~NiZa Maksit~ berkata...

owhh rupanya ni xiaxue tu. blog dia tsnarai dlm nuffnang award tu kan?

btw, nice blog. im following u :)

Jo Qusary berkata...

Dulu aku pun hampir2 terjebak buat pembedahan plastik ni gara2 mulut celupar seorg lelaki sial.

best Movie berkata...

nice share gan