17 November 2011

Marilah Undi Cepat

Salam, 




Pencarian Nuffnang Blog Award dah bermula kelmarin, mesti nominees nebes kan u all? Huhu I tak nebes pun cuma, disebabkan I ni berbintang Capricorn, bersifat patriotik sikit. Pantang ada kena mengena dengan pahang, sokong pahang, Dengar Malaysia bertanding, sokong lah Malaysia. Even Malaysia lawan MU sekalipun, I sokong Malaysia. U all semua berbintang Popcorn sebab tu u all tak kesah. Hik hik hik.




Geli lah cakap macam ni (i u i u), okay terus terang saya cakap, saya nak menyeru penduduk Malaysia sekalian meluangkan 30 saat untuk mengundi 2blogger yang saya kenal, yang sudah pastinya mereka orang Malaysia iaitu Hanis Zalikha dan Abang Nara


the angelic face of hamis jalikha


Yang lain semua dari Thailand dan Singapore, sah sah lah Thailand penduduk ramai, so ramai yang undi dan blogger bloggernye seksi. Yang Singapore pulak, mestilah peratus penduduk menggunakan internet tinngi. Hujung minggu tak kan diorang nak hiking atau mandi pantai pulak. Mengadap komputer pastu undi XiaXue yang hot giler babeng tu.




Dari itu, saya menekan sekeras-kerasnya, apa kata kita undi Hanis Zalikha dan Abang Nara? Suka tak suka lain cerita ye dak. Yang penting kadar patriotisme tinggi...




Hey, u all boleh undi mereka setiap dua jam tau....banyak tu. Kat side bar blog saya ada widget undi tu, senang je kan. Kalau tak nak undi blogger dalam kategori lain boleh tekan NEXT sampai jumpa Hanis Zalikha dan Abang Nara




Bye, selamat mengundi!




XOXO, Azza Azman
Jika Suka Jom LIKE

13 ulasan:

BiQa HatmiN berkata...

mari lah mari..pergi mengundi..hahaha .! yey dah boleh undi untuk hanis zalikha!.. pewitt cayalah

SpidermanHere berkata...

Lina dah undi ;) Blogger dari negara lain semua tak kenal, haha

naim berkata...

heeh


blog azza tercalon. Naim orang pertama vote.. ;D

Jo Qusary berkata...

Org Thailand tgh banjir pun sempat gi mengundi jugak...

FaKArePa!n berkata...

sy undi abg nara.. hehe

KAMIHIDUP berkata...

wohooo, dah undi nara. :)

NUR AMINA berkata...

Blogger yang hebat, mesti undi punya

Niza Romli berkata...

yeke? la...tak penah amik tahu pun nuff blog award ni. Bukan tak nampak tapi malas nak amik kisah, bulih? hehe...

ok2..hanis zalikha!

sue perbs.. berkata...

jom kite sokong blogger2 Msia

miErah halim berkata...

dah start mengundi dah..(>_<)

Namee Roslan berkata...

kita dah undi dah !! Hanis santek sgt !! :D abang nara sempoi !

Rosalia berkata...

nk undi jgk la:D esok off.

Dhia BellamiZam berkata...

kak azza capricon??same la kite..hhehehe