24 November 2011

Dua Tawaran Photoshoot Free Menanti Anda!

Salam, 


Hey yo!
Ini free yo!
Siapa tak suka free yo!
Bukan satu tapi dua yo!



Kengkawan, setelah dua hari mengadap laptop untuk buat assigment, sempat juga jeling jeling blog dan facebook. Mustahil lah kalau dalam satu jam tu terus menerus buat assigment. Pastilah setiap perenggan taip, bukak facebook, setiap perenggan taip, bukak blog. Habis cemana nak pandai.




Saya dengan bangganya telah men DETECT DUA CONTEST SUPER DUPER OHSEM dimana hadiahnya dapat satu sesi photoshoot free. 


Wow Wow Wow! 


Kalau nak tau, dah lah dua-dua ni photographer kegemaran saya, plus, dah pernah kerjasama dengan diorang. Service memang baik punya!


Pertama Contest untuk Bloggers <--- *klik* contest ni memerlukan korang pilih gambar di blog Hafizudin Hamdan dan buat entry yang sedap, sebab pemenang dipilih berdasarkan siapa mengarang paling sedap.



Kedua contest yang tak berapa nak contest sebab pemenang dikira berdasarkan keTUAHan korang kalau dapat jadi fan di facebook page Lembayung Senja Photography <--- *klik* yang ke 2000! Senang bukan? 
Kedua-dua aktiviti anjuran En. Ahmad dan En. Hafizudin ni menawarkan service photoshoot yang menarik. Mana tak menarik usha lah sendiri di laman web mereka.




So apa tunggu lagi cepat buat sekarang!




** Edited : Ramai yang segan segan nak join sebab tak pandai posing, malu atau tak minat, come on... Kalau kamu menang, tak semestinya kamu yang kena photoshoot. Boleh deal dengan photographer nak shoot gambar baby ke anak sedara ke, shoot anak murid korang ke wat kenangan, gambar kampung halaman tak pun pandai pandailah korang buat idea sendiri. Kalau saya, saya nak photoshoot dengan family kat rumah, tanpa posing, sempoi je. Kenangan bila tua nanti...




XOXO, Azza Azman
Jika Suka Jom LIKE

15 ulasan:

naim berkata...

:)

Aimie Diyanna Benignant berkata...

mesti mahu join.. wahhh :p

Paris Lipton berkata...

cntek gammba...
xpelah bg pluang kat org lain...hehe cayok!

Ku Azhar berkata...

waaa gud luck :)

sergeant keroro berkata...

errrr... jarang masuk contest.. :P

Namee Roslan berkata...

hehe, kita nak join segan lah. tlg promote je. hehe

fiQ'Ra berkata...

best tuuu.. rasa nk join jaaa.. hehe

EZAD AMIR berkata...

Photoshoot yo?
Nmpk cm best yo..
Rase mcm nk join jugak yo..
Tp kurg konfiden yo..
Yo yo aku blah dlu yo..
Kbai!

sue perbs.. berkata...

wah photoshoot.. segan nak berphotoshoot ni.. klu tgkp gambo org lain on je.. hehe

BiQa HatmiN berkata...

:) menarik ni..hehehe

tapi seperti biasa..segan nek memphotoshot diri sendiri... haha

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@BiQa HatmiN tak perlu kot nak photoshot diri sendiri. its your choice nak ambil gambar siapa..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@sue perbs..masuk je dul, kalau menang baru lah pk nak bagi peluang ni kat sapa. Kat parent ke, mesti sweet..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@EZAD AMIR nak blah dah ke yo? Rilex la dulu yo..

LadyBird berkata...

nk join tp x pandai..

D'ya Marshmello berkata...

d'ya join yg contest oleh Hafizudin Hamdan! heheh, yg second tu blom lagi ;)

LATEST ENTRY : Meet Lisa Surihani (Ombak Rindu) at TGV Wangsa Walk