16 November 2011

Ara Lee Gadis Bulan November

Salam,




Kalau bulan bulan lepas ada Erwina Balqish, Fatin Suhana, Wang Jia Yun, dan Ain Abd Salam, kali nak nak bagitau tentang lagi sorang gadis yang cukup manis, muka baby face macam baby.  Yelah kan, baby face takkan lah macam gorilla pulak. Comel!




First first tau pasal dia, masa kecoh pencarian Gadis Melayu TV9 dulu. Saya pun search lah pasal Gadis Melayu. Jalan-jalan kat sebuat blog, ada seorang budak uia ni dia cerita pengalaman dia masa pergi audition. Dia cakap, dia duduk sebelah sorang peserta lain yang muka comel kemain macam baby. Pastu saya tengok gambar dia. Eh comel gak. Saya pun search kat facebook dia. Dapat!


Jom tengok gambar Ara Lee ni. Saya suka tengok dia bila dia bersantai je. Yang modelling korang boleh search kat internet. Sebab apa, saya rasa dia lebih neutral masa bersantai macam ni. Muka dia memang mulus putih berseri. Ni lah antara motivate saya supaya jangan malas nak jaga muka. Hik hik hik.


Ara Rara @ Ara Lee ni model sambilan yang selalu photoshoot dengan butik butik high class (butik muslimah ler) u ollzz. Selalu bekerjasama dengan photographer hebak seperti Annas Easkey jugak. Dia ni low profile je sebab tu korang tak kenal lagi. Walaupun begitu, dia posing persis model popular tau.



Antara gaya Ara Lee bila hangout. Suka. Gambar modeling saya tak sertakan. Korang cari lah sendiri hik hik hik. 



Kalau nak kenal Ara Lee, singgah lah di ARATHELADY. Korang jangan lah salah paham pulak. Saya suka tengok wanita wanita cantik ni bukan apa, saja nak jadi sumpe inspirasi je, Dah nature manusia suka tengok kecantikan, kan? Melihat keindahan pun dapat melahirkan rasa syukur juga apa.




Mulai bulan ni nak cari cover girl setiap bulan, amacam? Tapi janji tak nak yang seksi macam Wang Jia Yun dan Ling Ka Tong dah, nak yang muslimah je. Okay bye!




XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

22 ulasan:

Niza Romli berkata...

cantiknya dia.

perempuan mmg suka nmpk cantik, pakai yg cantik2, semuanya nak yg cantik2 saja. jadi tak da yang pelik la bila pompuan pun suka tengok pompuan2 cantik ni kan :)

Namee Roslan berkata...

ara lee. sedapnya nama dia :D

ZYASH berkata...

Zy pun suka ngk wanita2 cantik..hehe..

ascil.punye.lah berkata...

mak aih.serius mmg cantik ciptaan Allah.subhanallah.

Ain Atika Zailani berkata...

wahhh pewiitt222 cantiknya!!! siapa ara lee ni baru dengar..

Jay berkata...

aza tak cuba nak cari cover boy pulak ke???hehehe...mana tahu Jay boleh jadi salah seorang??(perasannya aku)..hehee

Paradise Gal berkata...

yelah kan.. comel. awk pon cantik jugak. hehe. kecantikkan tu kan subjektif. :D yg pntg cantik sbg diri sndiri. :)

FaKArePa!n berkata...

saya pon suka tengok wanita cantik.. hehe

sue perbs.. berkata...

cantek.. indahnye ciptaan Allah..

Scarlett O'Hara berkata...

Saya suka Fatin Liyana.Cantik dan misteri.

Nabila Medan berkata...

cantek nyer dia.
suke la tgok org yg cantek-cantek ni..>.<

Presiden Makwe Kintan berkata...

Cantinya Ciptaan Tuhan..^__^

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@Niza Romli yeah kak niza sokong azza, tak pelik la kan suka tengok perempuan cantik, nanti ada kata saya lesbian plak. mati kutu dibuatnya..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@Ain Atika Zailani Ara Lee ni model sambilan, selalu kuar majalah dan surat khabar..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@ascil.punye.lah Subhanallah...

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@Jay hehe kang ada lak cakap saya ni playgirl sebab cari cover boy hehe. Malu lah nak tulis pasal lelaki pulak kat blog. kang ada yang marah..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@Paradise Gal hehhe yeah saya pun cantik gak, tapi saya 1/10 ARA LEE 9/10 kui kui kui....

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@Scarlett O'Hara hahaha misteri lah sangat fatin liyana tu, azza suka sangat dia sampai search dia kat mana laman social, so dah tak misteri dah bagi azza. Baca blog dia dari post 2009, tau semua dah haha. Fatin liyana cantik memang tak dapat dinafikan, pandai lak tu..

oli-go berkata...

mmg santekkkkk..

BiQa HatmiN berkata...

suke tgk dia..cantek.... wah bilakah saya nak cantek macam tu....hahaha... serius memang cantek...

BiQa HatmiN berkata...

suke tgk dia..cantek.... wah bilakah saya nak cantek macam tu....hahaha... serius memang cantek...

BLADE EDGE berkata...

pernah tgk entri kat blog ayeem ayam. kat situ stakat ni ada 5 entri yg perkenalkan blogger2 cun dan comel. setiap entri citerkan 10 blogger. kiranya dah 50 org dah...